KOCAELİ / İZMİT - NUH ÇİMENTO İMAM HATİP ORTAOKULU

KALİTE TAKİP SİSTEMİ

Kas

Okulumuz mezun öğrencilerden Feride ELLİALTI yapılan ortak sınavda 1, olmuştur.

Okul Tarafından Gerçekleştirilen Örnek ve Özgün Uygulama/Proje ÖRNEKLERİ

Kas

Değerler eğitimi, bilimsel, sanatsal, sportif, sosyal ve kültürel etkinlikler okullar tarafından uygulaması

Kas

kurum kültürü ve kurumlardan beklentiler gibi konularda öğretmenlerin söyleşi, konferans ve seminerlere katıldı, meslektaşları ile çalışma toplantıları, sosyal kültürel etkinlikler organize etmeleri, kurumsal ve bireysel ziyaretler yapmaları teşvik edilir. Mesleki, sanatsal, sportif, akademik, pedagoji, psikoloji, eğitim, sosyoloji, tiyatro, müzik, sinema, spor, kültür ve medeniyet alanlarında öğretmenlerin kendilerini geliştirmesi desteklenir. Kültür ve medeniyet değerlerimizle ilgili farkındalık oluşturulması, ortak okumalar ve etkinlikler yapılması, kitap, dergi, makale vb. konularda müzakereler gerçekleştirilmesi sağlanır. Aynı çerçevede "harita okumaları" yapılarak öğretmenlerimizin dünyayı, yaşadığımız coğrafyayı ve medeniyet coğrafyamızı tanımalarına yönelik çalışmalar yapıldı.

Kas

Öğrenci ve velilerimiz istek ve dileklerini bizimle paylaşıyorlar.

Ekm

Okulda yaşanan sorunlar ve çözümüne yönelik öğretmenlerimizle bilgi paylaşımı yaptık.